RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsekonkurrence » Konkurrence: Vind et spa-ophold på luksushotel
Polen Rejsekonkurrence

Konkurrence: Vind et spa-ophold på luksushotel

RejsRejsRejs Banner
 

Vi elsker jo at forære rejseoplevelser væk, og næste gang, vi trækker lod, er allerede den 26. august, hvor du kan vinde et ophold for 2 på det polske luksus spa-hotel Hotel Shuum med middag inkluderet! Se hvordan du kan vinde længere nede i opslaget. 
Hotellet er et boutique-hotel, der ligger lige ved stranden, og har en af de bedste restauranter i hele regionen, så hvis du er til badehoteller, spa og gastronomi, er det her helt fantastisk. 
Redaktionen har selv besøgt hotellet i foråret, og du kan læse mere om hotellet og regionen i denne artikel om spa-ferie i det nordlige Polen.

Sådan kan du vinde

Alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet, deltager i lodtrækningen. Husk, at hvis du også får tilmeldt din ven, kæreste, kone eller fætter, er der dobbelt så stor chance for, at du selv kommer afsted.

(✿◠‿◠) FANTASTISK GIVEAWAY ( ͡° ͜ʖ ͡°) Vi elsker jo at forære rejseoplevelser væk, og næste gang vi trækker lod, er…

Slået op af Rejs Rejs RejsTirsdag den 20. august 2019

Held og lykke!

Om rejseskribenten

Rikke Bank Egeberg

Rikke Bank Egeberg

Rikke, der til daglig studerer en kandidat i Interkulturelle markedsstudier og med en bachelor i Spansk sprog og kultur fra Københavns Universitet, har altid været meget videnbegærlig på verden. Mødet med nye kulturer og rejser til spansktalende lande står altid øverst på ønskelisten. Udover busture igennem bananplantager og hvor døren altid er åbent, er sejlads også en af hendes foretrukne rejsemåder.

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons