RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsekonkurrence » Konkurrence: Skriv den bedste rejseartikel
Danmark Portugal Rejsekonkurrence Spanien

Konkurrence: Skriv den bedste rejseartikel

RejsRejsRejs Banner
 

Nu starter sommerens store konkurrence for rejseskribenter, hvor du kan være med. Der er to kategorier, du kan vælge at skrive inden for, og der er frit valg mellem Danmark og udlandet.

Du kan vælge mellem to kategorier

I den danske kategori kan du vælge mellem Den Jyske Vestkyst og Nordsjælland, og i den udenlandske kategori mellem landene på den iberiske halvø, Spanien og Portugal inkl. øer. Du må selv vælge om du skriver om hele landet/regionen eller fokuserer på et hjørne. Det er helt op til dig.

Lav din egen Top-5

Formatet er ganske simpelt: Skriv en Top-5. Det kan være 5 byer, 5 strande, 5 oplevelser, 5 oversete steder eller en helt anden kombination – det er op til dig. Der skal selvfølgelig være lidt tekst og billede til hver enkelt på Top-5 listen. Du kan se et eksempel her:

De bedste Top-5’er bliver udgivet her i vores online rejsemagasin hen over sommeren, og så finder vi vinderen sammen bagefter. Og ja, der er en præmie til vinderen, og den bliver offentliggjort når vi afstemningen går i gang.

Hvis din artikel ikke bliver udvalgt i første omgang, kan det være at den kommer på senere. I så fald skriver vi til dig inden. Du kan også vælge at fortryde, at du har indsendt din artikel, og uanset hvad, beholder du selv rettighederne til artikel og billeder. Præcis som vi altid gør med gæste-indlæg.

Deadline 5. juni

Send dit bidrag til redaktionen@rejsrejsrejs.dk. Deadline for indsendelse er onsdag den 5. juni – en dato, som er dejlig nem at huske pga. valget til Folketinget.

Vi glæder os til at læse om dine rejseoplevelser og få dine rejsetips. God skrivelyst.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons