RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsekonkurrence » Skriv den bedste rejseartikel og vind
Rejsekonkurrence

Skriv den bedste rejseartikel og vind

Vær med i skrivekonkurrencen, og se den flotte præmie længere nede.

Nu starter sommerens store konkurrence for rejseskribenter, hvor du kan være med. Se afstemningen her!

Du kan vælge frit

Du må selv vælge hvad du vil skrive om, og om du skriver om hele landet/regionen eller fokuserer på et hjørne. Det er helt op til dig. Det inkluderer også at skrive om at rejse i vores eget kongerige, både i byerne og på øerne.

Lav din egen Top-5

Formatet er ganske simpelt: Skriv en Top-5. Det kan være 5 byer, 5 strande, 5 oplevelser, 5 oversete steder eller en helt anden kombination – det er op til dig. Der skal selvfølgelig være lidt tekst og billede til hver enkelt på Top-5 listen. Du kan se et eksempel her:

De bedste Top-5’er bliver udgivet her i vores online rejsemagasin hen over sommeren, og så finder vi vinderen sammen bagefter. Og ja, der er en præmie til vinderen, nemlig et lækkert weekend-ophold for 2 på 4-stjernede Terraza Hotel & Spa ved Barcelona med middag

Terraza Hotel & Spa ligger i den hyggelige by Roses, lige ved siden af den gamle borg, og har en fantastisk havudsigt, både fra værelset og fra tagterrassen.

Hvis din artikel ikke bliver udvalgt i første omgang, kan det være at den kommer på senere. I så fald skriver vi til dig inden. Du kan også vælge at fortryde, at du har indsendt din artikel, og uanset hvad, beholder du selv rettighederne til artikel og billeder. Præcis som vi altid gør med gæste-indlæg.

Deadline 19. august

Send dit bidrag til redaktionen@rejsrejsrejs.dk. Deadline for indsendelse er 19. august, så du har tid i sommerferien.

Vi glæder os til at læse om dine rejseoplevelser og få dine rejsetips. God skrivelyst.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons