RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseguides » Rejs til fodbold i udlandet
rejser - fodbold - stadion
Rejseguides

Rejs til fodbold i udlandet

Vi elsker at rejse, og vi elsker fodbold - og helst samtidig
Østeuropa - julebanner - rejser blank

Af Jens Skovgaard Andersen

Fodbold Stadion Fans rejser

Fodbold, fællesskab og lokale klubber

Når du rejser til fodbold, kan du nemlig også opleve selve området, hvor kampen bliver spillet. Og så kan du forhåbentligt være vidne til en god omgang fodbold med det unikke fællesskab med andre fans, der hører sig til. Læs om, hvorfor det især er en stor oplevelse at støtte sit landshold til store landskampe i udlandet.

Her på redaktionen skriver vi om, hvordan du skal forberede dig på at tage afsted – eksempelvis da der var VM i Rusland i sommeren 2018, og vi har også andre guides, blogs og tips her. 

Find billige flybilletter til din næste fodboldrejse her

EM, 2020, fodbold

Vi har også samlet en række rejsetilbud til forskellige større byer i Europa med endnu større fodboldklubber:

Find din næste fodboldrejse her

Fodbold, rejser

Redaktør Jens rejser med landsholdet

Og så kan vi ikke dy os fra at fortælle om de store oplevelser, som disse rejser giver. Her er der en beretning fra redaktør Jens, da han på tætteste vis overværede danskerne give irerne en fodboldlektion på deres hjemmebane i Dublin.

Vi ses til fodbold, fællessang og fadøl!

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér