Salzburgerland Banner 2022
RejsRejsRejs » Rejseguides » Grupperejser: Derfor skal du prøve det
Annoncørbetalt indhold Rejseguides

Grupperejser: Derfor skal du prøve det

Indonesien Bali strand mennesker rejser
Sponsoreret indlæg. Skal man rejse alene? Eller sammen med andre? Løsningen er at gøre begge dele samtidig. Se hvordan her.
Montenegro banner    

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Grupperejser: Derfor skal du prøve det er skrevet af U.

Sø, vand, bade, mennesker, rejser

Grupperejser – en nem måde at rejse på

Når man rejser udenfor landets grænser er det typisk for sol, varme, god mad og for at komme væk fra hverdagens trivialiteter.
De fleste af os tager afsted en uge, måske to og får begravet fødderne i sandet og koblet af, så vi er klar til at komme tilbage friske og veludhvilede.

En gang imellem er der dog mulighed for at komme længere tid væk end blot den klassiske charterrejse til et sydeuropæisk land. En gang imellem byder livet på en mulighed for at tage på en rejse, et eventyr, en tur og ikke bare en ferie. 

Dette kan dog for mange være en skræmmende og nogle gange uoverskuelig mulighed. Hvilke lande skal man besøge? Hvilke steder skal man se? Hvordan kommer man rundt? Hvad med overnatninger? Hvad nu hvis man ikke møder nogle nye mennesker – vi er jo ikke alle sammen super ekstrovert Hvordan skal man i det hele taget finde hoved og hale i det hele?

For os er svaret nemt, indlysende og nærmest for godt til at være sandt: Nemlig grupperejsen.
På en grupperejse – eksempelvis en organiseret ‘backpackertur’ for at fjerne al relation til en klassisk pensionist-chartertur – er der sørget for disse ting. 

På en backpackertur skal du blot sørge for at have pakket rygsækken med tøj, solbriller og eventyrlyst. 

Når du tager med på en grupperejse, får du alt det, du frygter at misse, hvis du skulle tage på eventyr alene. Alle dine overnatninger er arrangeret for dig, så selvom du skal ud og opleve nye ting og eventyr, så kan du være sikker på, at du altid har en seng at sove i.

Indonesien Bali strand mennesker rejser

Lad de lokalkendte guide dig på din rejse

Din transport er klaret, betalt og fixet for dig.

Udenfor det europæiske kontinent oplever vi tit, at det med offentlig transport og logistik nogle gange godt kan blive et lidt større puslespil. Derfor sørger vi for, at al transport fra sted til sted er ordnet og aftalt på forhånd, så du kan læne dig tilbage og slappe af – du er her jo for at være på eventyr; ikke for at lege trafikkoordinator for DSB.

Vi sørger for, at du ikke misser noget. Vores lokale guider har deres dagligdag i landet. I stedet for at google din mobil i stykker og scrolle gennem alt på Tripadvisor kan du hoppe med på en grupperejse og være sikker på, at eksperterne har strikket den perfekte rute sammen til dig.

Vi sørger for, at du får set alle de seværdigheder man bare skal se, men vi sørger også for, at du prøver nogle af de ting, som alle andre ikke ved findes. Vores backpackerrejser sørger altid for, at du har mindst én fuldkommen fantastisk oplevelse med hjem i bagagen – de fleste ender dog med en hel kuffert fuld – heldigvis koster den slags ikke ekstra på flyveturen hjem.

Venner, bjerge - rejser

Nye venner og bekendtskaber, der varer for livet

En af de allerstørste fordele ved at tage med på en backpackertur er, at du kommer med i en gruppe. En gruppe, hvor alle kommer med samme formål som dig; nemlig at skabe oplevelser og minder for livet.

Det kan være svært at skabe bånd til folk, man møder en aften og ikke ser igen. Det kan være svært at finde følgesvende undervejs på de helt store udenlandseventyr, hvis man rejser alene. Hvordan kan man overhovedet være sikker på, at man skal samme vej? 

Det kan også virke skræmmende for mange at skulle tage kontakt til fremmede. 

Vandring - mennesker - rejser

Rejs alene – sammen.

På en backpackertur rejser du allerede med en gruppe. I skal på samme rute, i følges ad, og der er masser af tid til at lære hinanden at kende. Den allerstørste bonus ved at tage på et gruppeeventyr er helt sikkert de venskaber for livet, som man får med.

find et godt tilbud banner 2023

Når du tager med på backpackertur, så rejser du sammen med en masse andre mennesker, der vil præcis det samme som dig. Så du kan være helt rolig og sikker på, at du ikke er den eneste, der er med for at få nye relationer og venskaber.
Det fede ved at være med på en backpacker tur er også, at det med alder, interesser og hvem, man er derhjemme, betyder meget mindre og nærmest er ligegyldigt.

Du kan sagtens opleve at blive overrasket over, hvem man ender med at blive meget tætte med. Det hører ikke til sjældenhederne, at vi hører om overraskende venskaber; der endda ofte bliver de bedste. Det smukke med gruppeformatet er, at når du er på eventyr, betyder det ikke noget, hvor gammel du er, hvor du kommer fra, eller hvem, du er derhjemme. Det eneste, der betyder noget, er de bånd, du skaber undervejs på din rejse. 

Sidst men ikke mindst er der endnu en stor fordel ved at melde sig til en grupperejse med andre backpackere, og det er nemlig økonomien. Typisk oplever vi, at hvis man rejser med en gruppe, så kan man spare op til en tredjedel i forhold til, hvis man skulle på samme rejse alene. Det, at alting er arrangeret på forhånd, gør, at vi kan spare dig for en masse penge.
Det giver plads til flere oplevelser, flere aktiviteter, og – hvem ved? – måske en øl eller ekstra. Det hører jo til. 

Backpackerturen med en gruppe giver dig alt det, du gerne vil have ud af en længere rejse til udlandet, mens det samtidig sparer dig for en masse besvær og bøvl – og penge. Så hvis du står og skal ud på en længere tur, så kan vi helt sikkert kun give vores varmeste anbefalinger til grupperejsen.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Om forfatteren

Samarbejdspartner

RejsRejsRejs samarbejder med danske rejsebureauer, turistorganisationer og andre aktører i rejsebranchen.

Hvis du vil se mere om vores samarbejder så klik her.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10223349763506603

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.