Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag » Rejseforedrag: YOLO – grib nu det liv
Sarah Ann Hunt - Rejser - Yolo
Rejseforedrag

Rejseforedrag: YOLO – grib nu det liv

blank

Afholdes: Tirsdag d. 12. januar 2021 klokken 19:30 i Bornholms Iværksætterhus, Gl Rønnevej 17 A Møbelfabrikken, 3730 Nexø.

YOLO – You Only Live Once. Vi har kun ét liv, og vi lever kun én gang. Det er derfor, det er vigtigt at leve livet så godt, som vi kan og gerne vil. Livet er ikke altid let; det kræver blod, sved og tårer at indfri, udleve og opfylde sine drømme.

I dette foredrag inviterer tidligere rejseguide og globetrotter Sarah Ann Hunt på en spændende rejsefortælling. Sarah genskaber sine tidligere rejser og snakker om de udfordringer, man kan møde på sin fysiske rejse – men også sin mentale rejse.

Sarah berører livets mange spørgsmål og kommer med personlige synsvinkler på livets gang.

Læs mere om foredraget her

Du skal kontakte arrangøren direkte, hvis du har brug for mere detaljerede informationer, eller foredraget kræver tilmelding. RejsRejsRejs er ikke arrangør og har derfor heller ikke noget med eventuelle aflysninger og ændringer at gøre.
Du kan tippe dine venner om rejseforedraget ved at sende dem et link til denne her side, så I kan få en hyggelig aften sammen med brugbar rejseinspiration til den næste tur.
God fornøjelse.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér