blank
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag » Rejseforedrag: Nomadeliv & Unschooling
Rejseforedrag freemovingfamily Rejser
England Frankrig Rejseforedrag Storbritannien Thailand

Rejseforedrag: Nomadeliv & Unschooling

Afholdes: 11. og 12. december 2019 og 9. januar 2020. Kl. 19:00. Sted: København, Aarhus og Silkeborg

I december og januar inviterer Freemoving Family til 3 foredrag i henholdsvis København (Frederiksberg), Aarhus og Silkeborg

I foredraget fortæller Luna Maj om, hvordan hverdagen ser ud i et moderne nomadeliv med unschooling og online arbejde.

Du kommer med familen til blandt andet England, Frankrig og Thailand – og hører om både de store, eventyrlige oplevelser og de små, trivielle ting der alle er en del af en hverdag på farten.

Fra New Moon ceremoni i London til elefanter i Thailand eller drypstensgrotter i Sydfrankrig, er foredraget en historie om alt det dejlige og spændende ved rejselivet, men også en ærlig snak om konflikter, dårlige dage og udfordringer ved at være sammen 24/7.

Foredraget giver desuden et indblik i, hvordan man rent praktisk kan skifte hamsterhjulet ud med eventyr og nærvær og gøre virkelighed af en drøm om at rejse jorden rundt som familie – også uden at have vundet i lotteriet!

Læs mere om foredragene og tilmeld dig her

Du skal kontakte arrangøren direkte, hvis du har brug for mere detaljerede informationer, eller foredraget kræver tilmelding.

RejsRejsRejs er ikke arrangør og har derfor heller ikke noget med eventuelle aflysninger og ændringer at gøre.

Du kan tippe dine venner om rejseforedragene ved at sende dem et link til denne her side, så I kan få en hyggelig aften sammen med brugbar rejseinspiration til den næste tur.

God fornøjelse.