RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag » En aften i Argentina
Danmark København Argentina event Rejser
Argentina Rejseforedrag

En aften i Argentina

På en ellers grå regnvejrs-onsdag i november var redaktionen inviteret til argentinsk aften på Tango Bar, i København. En aften fyldt med smil, varme, argentinsk vin og empanadas. Der var sørget for det hele.
   

Af Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Danmark København Argentina event Rejser

Argentinsk netværk

Først var rejsebranchen inviteret til at høre mere om det fantastiske rejseland Argentina og møde spændende lokale argentinske partnere. Der blev bygget netværk og udvekslet kontakter for at få endnu flere rejseglade danskere til Argentina.

Se flere video og billeder fra eventet på Instagram og Facebook

Danmark København Argentina event Rejser

Turen går til Argentina

Efterfølgende blev dørerne åbnet for alle Argentina-hungrende. Argentinas ambassadør i Danmark, Conrado Solari-Yrigoyen, holdt velkomsttalen, inden scenen blev overdraget til Rune V. Harritshøj, dansk journalist bosiddende i Buenos Aires.

Han præsenterede landets mange kontrastfulde højdepunkter, og hvorfor Argentina kaldes ‘landet med de seks kontinenter’.

Danmark København Argentina event Rejser

Vin, øl og tango

Efter dette inspirerende indslag var det tid til at opleve Argentinas kulinariske kultur helt tæt på. Man kan ikke tænke Argentina uden at tænke på vin. Aftenens partnere stod for vinsmagning, og der var også mulighed for at afprøve argentinsk øl. Sulten blev stillet med lækre lokale delikatesser.

Dansegulvet blev ryddet, og rummet blev fyldt med stemningsfulde tango-toner. Nu var det tid til tango. Heldigvis var de danseglade argentinere stadig til stede, så der var kyndig hjælp til de mere tango-udfordrede.

Vi glæder os meget til at rejse til Argentina, og vi glæder os også allerede til næste argentinske aften. ¡Muchas gracias!

Læs meget mere om Argentina her

Arrangementet blev afholdt af Den Argentinske Ambassade i København. Alle billeder er taget af Jørgen Erik Assentoft.

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.