RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsefavoritterne » Verden er fuld af kærlighed
Heart sunset
Argentina Australien Fransk Polynesien Italien Kroatien Rejsefavoritterne Rusland USA

Verden er fuld af kærlighed

…eller i hvert fald fyldt med hjerter. Der er masser af hjerteformede øer og søer verden over, men ofte ser vi dem ikke, da de helst skal ses ovenfra. Her kommer derfor en liste over 7 øer og søer, som er formet som det universelle symbol på kærlighed. Denne liste er til dig, der gerne vil imponere din næste date, eller for jer, der skal på bryllupsrejse. Prøv at forestille dig at flyve henover en ø eller bade i en sø, som er hjerteformet. Det bliver da ikke mere romantisk!

Læs mere om forfatteren Anna G. Lohmann her

1. Galesnjak Island – Kroatien

Galesnjak Island, også kendt som ‘Lover’s Island’, er nok den mest kendte på denne liste. Den er efterhånden blevet en stor turistattraktion, efter at Google Earth i 2009 opdagede dens form. Øen er isoleret, privat og ubeboet, hvilket også er en del af charmen ved denne ø. Der vokser kun vilde træer og planter, og så er der et par smukke uberørte strande med udkig til det azurblå Adriaterhav.

Galesnjak Island

Kroatien: Naturperler og uopdagede stier

2. Lago di Scanno – Italien

Pak picnickurven, tæppet og badetøjet og slå jer ned ved den spejlblanke sø Lago di Scanno. Søen ligger i provinsbyen L’Aquila, som er en del af regionen Abruzzo i den centrale del af Italien. For at se hjerteformen på søen skal man dog lidt opad i terrænet – og stå i den rigtige vinkel.

Italien lake

Alt om rejsen til Italien

3. Harbor Island – USA

Denne hjerteformede ø er beliggende i delstaten Maine, der blandt andet er kendt for at være den stat i USA, som producerer flest hummere. Harbor Island skulle efter sigende have en enkelt hytte på øen, men ellers er den blot fyldt med skov. Her kan du holde din bedre halvdel i hånden, mens du nyder privatlivet og stilheden på øen.

Maine Island

Fem oversete nationalparker du skal opleve

4. Isla Corazón – Argentina

Denne liste ville ikke være fuldendt uden smukke Isla Corazón i Argentina, der også går under navnet ‘Heart Island’. Øen er beliggende i søen Mascardi, som ligger i den nordlige del af Patagonien. Den nemmeste måde at komme ud til øen er ved at leje kajakker og sejle derud selv. Her stopper folk for at tage billeder og give hinanden kys – og der er endda frierier der har fundet sted derude.

Argentina Isla Island

Argentina: Den store rejseguide

5. Lake of Love – Rusland

Denne romantiske lille sø, som på russisk staves Озеро Любви, ligger tæt på Arkhyz i det sydlige Rusland. Nyd en gåtur i det grønne landskab og slå jer ned til en eftermiddagslur i græsset. Om sommeren kan du endda hoppe en tur i søen, men det siges, at vandet stadigvæk skulle være ret koldt på den tid af året.

Lake of Love_Russia

Østersøen fra øst: Kaliningrad, Nida og Klaipeda

6. Tupai Island – Fransk Polynesien

En kombination af en hjerteformet sø på en hjerteformet ø finder du i Fransk Polynesien tæt på Bora Bora. Du kommer nærmest ikke nærmere en paradisø end det her: Hvide sandstrande med kokospalmer og en turkis lagune i midten. Derfor er det heller ikke så underligt, at Tupai Island er kendt som det mest romantiske sted i Tahiti og omegn, og nogle firmaer tilbyder endda bryllupspakker til par, der vil giftes her.

Tupai Island

Tupai Island

Samoa – en dagdrømmertur til de sidste solstrålers rige

7. Heart Reef – Australien

Denne lille ø bliver kaldt ‘Heart Reef’ og ligger i Great Barrier Reef i Australien. Det unikke ved den er, at det udelukkende er koraler, der naturligt har dannet denne hjerteform. Denne koral-ø kan dog kun ses fra luften, fordi den er beskyttet, og af den grund er Heart Reef blevet populær som udsigt under såkaldte flight proposals – eller ‘flyvefrierier’. Ja, det er en ting!

Billigt og intenst i Australien

Der findes mange flere hjerteformede øer samt søer derude, så det er bare med at komme afsted for at finde hjerterne og kærligheden ude i verden. God tur!

Om rejseskribenten

Anna Lohmann

Anna Lohmann

Anna er oprindeligt fra Birkerød, men har nu været bosat på Vesterbro et par år, hvor hun nyder de utallige caféer og god kaffe. Hendes glæde for at rejse startede allerede som barn, og kommer stadig afsted nogle gange om året når studiet og økonomien tillader det. Annas bedste rejsedestinationer er Amsterdam, Bali og Vietnam, men håber på en dag at få mulighed for at opleve New Zealand.

Kommentér

Kommentér