RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsefavoritterne » Her skal redaktionen hen i 2020
Verdenskort - usa - rejser
Armenien Brasilien Danmark England Indien Japan Kina Namibia Rejsefavoritterne Spanien Sri Lanka Storbritannien USA Østrig

Her skal redaktionen hen i 2020

Hvordan ser RejsRejsRejs’ egne rejseplaner ud for 2020? Vi har igen i år spurgt redaktørerne om, hvad de selv har planlagt, og hvad der står på ønskelisten for det år, der venter. Til fri inspiration til dine egne rejseplaner.

Af Redaktionen Rejs Rejs Rejs

sigiriya - Sri Lanka - Rejser

Subkontinentet kalder

Jacob Gowland Jørgensen, direktør

Nu er der jo ikke nogen grund til at bruge en hel vinter i Danmark, så den skal knækkes over i mindst to! I 2020 kommer jeg endelig til at vende tilbage til Det indiske subkontinent efter en del års pause, for jeg er ved at planlægge en super spændende tur til Sri Lanka og Nepal i februar, og til smukke Kerala i Sydindien i juni, så det bliver farverigt og festligt.

I marts skal jeg på en forlænget weekend til Yerevan i Armenien, og hvis alt går op i en højere enhed står den på Namibia til april, hvilket har stået på ønskelisten i alt for mange år.

England - London, Wembley, stadion, fodbold - rejser

Fodbold forude

Jens Skovgaard Andersen, chefredaktør

Nytårsforsættet for 2019 var at rejse til 10 nye lande i løbet af det år, der er ved at være slut nu. Det lykkedes ikke helt, men så kan jeg jo bare prøve igen.

Indtil videre står London på programmet til marts, når det danske fodboldlandshold indtager Wembley. London er altid spændende, selvom det langt fra er en ny destination for mit vedkommende; det er efterhånden nærmest hjemligt. Hjemligt bliver det også til juni, når min egen by København afholder EM i fodbold. Det skal jeg med til, men jeg skal også ud og følge turneringen andre steder. Bilbao og Aserbajdsjan står højt på listen.

Beijing og Japan kan også regne med at se mig i 2020, og mon ikke også der bliver tid til nogle europæiske smutture? Jeg tror det. Jeg holder i hvert fald fødselsdag i Krakow til november.

Og så har jeg en plan om at besøge Saudi-Arabien, som endelig har åbnet for turister. 2020 kan bare komme an.

Danmark Ærø Aeroe mark hav rejser

Danmark, Østrig og England i sigte

Rikke Bank Egeberg, medredaktør

Til september kan jeg endelig kalde mig for kaptajn og fremover bruge mine sejl-kundskaber i ind- og udlandet til flotte sejldestinationer som Kroatien, Frankrig eller Caribien. En sejltur gennem det Sydfynske Øhav ville heller ikke være så ringe endda. Jeg må dog nøjes med Ærø-færgen til maj, når Ærøskøbing igen skal besøges og i juni, er det Strynø der kalder.

Min udlængsel bliver heldigvis allerede tilfredsstillet til februar, hvor der står skiferie til Østrig i kalenderen. Til april er en tur til London, Wales og Liverpool på tegnebrættet. Jeg har nemlig slet ikke set nok af Storbritanien

Tokyo, Japan

Planer i både øst og vest

Kristian Bräuner, medredaktør

Årets første rejse ligger allerede i starten af februar, hvor turen går til Østrig på skitur. Det er mange år siden jeg sidst stod på ski, wish me luck!

Til foråret har jeg planer om en tur til fjernøsten. Japan ligger nemlig øverst på min bucket list, så hvis alt går efter planen har jeg inden længe købt en flybillet til Tokyo. Sommeren skal holdes i Danmark, men mon ikke jeg tager en forlænget weekend et sted i Sydeuropa – jeg elsker den sydeuropæiske sommer.

Et år uden en tur til Californien i løbet af efteråret? Den går ikke! Til oktober tager jeg endnu engang til Los Angeles, hvor jeg skal fejre Halloween.

Brasilien Paraty Både Rejser

Ai, caramba! Brasilien og Barcelona lokker

Paloma Fjord, medredaktør

2020 starter først hos mig kl. 04.00 dansk tid. Og i 35 graders varme. Det bliver nemlig på Copacabana i Rio de Janeiro sammen med 2 millioner festglade strandgæster. Nytåret fejres traditionen tro med en flok venner på stranden, champagneflasker og plasticglas under armen og kæmpe fyrværkerishow ud over vandet.

Bagefter skal jeg til fortryllende Paraty, som emmer af fortidens koloniale historie. Fra byens gamle havn sejler små, farverige både ud til de smukkeste sandstrande, og jeg kan lige se mig selv sidde i en og nyde livet.

Til juli skal jeg igen i år til Barcelona Yoga Conference, som er en fantastisk yogafestival fyldt med musik, dans, bevægelse og grin.

Mit helt store ønske for 2020 er at opleve Japan og Sri Lanka. Måske kan de to magiske lande kombineres? I hvert fald hvis jeg vinder i lotto.

USA New York Central Park Efterår

Hvor skal jeg nyde et glas rødvin i 2020?

Katrine Øland Frandsen, medredaktør

Efter at have brugt tæt på halvdelen af 2019 i Indonesien, har jeg haft masser af tid til at tænke over min næste rejse ud. Jeg har det, som så mange andre, med at planlægge min næste rejse mens jeg er ude og rejse.

En af de to destinationer jeg har i sigte for 2020 er Santorini, Grækenland. Jeg har altid været utrolig fascineret af de ikoniske hvide bygninger med blå døre.

Min udveksling på Bali, gav mig god mulighed for at reflektere over hvilke andre destinationer jeg gerne ville besøge. Derudover fik jeg set en hel del afsnit fra TV serien; Sex and the city, og det inspirerede mig til at tænke over New York. Egentligt, er jeg ret bevidst om at der er mange dele ved USA, der ikke just er min kop te. Men ideen om at side med et glas rødvin på en Jazzbar i efteråret, er bare en af de ting jeg må opleve.

Så mine 2020 planer lyder på, rødvin i et hvidt hus med blå døre på Santorini og forhåbentligt rødvin med jazz i baggrunden i New York.

Akropolis, Athen

Starter året med feta og tatziki

Sascha Meineche, medredaktør

Min 2020 plan er som alle andre med rejser i fokus. Jeg slutter året, som jeg startede det, langt væk hjemmefra. I år får Athen æren af mit nytårsfestlige jeg, og jeg skal spise feta og tatziki til den helt store guldmedalje. Også selvom den måske ikke er den gængse nytårsmenu, og den græske sol nok ikke er helt ligeså flink, som den er i sommermånederne.

Senere i januar skal jeg til Vilnius med min søster. Vi skal være lidt spa-agtige og hygge os en forlænget weekend. Derudover er der ikke andet, der er planlagt 100 % (endnu). Men det kommer, jeg har det nemlig bedst, hvis jeg har minimum to rejser planlagt ad gangen, ellers får jeg nærmest koldsved og dårlige nerver, urolig nattesøvn og humørsvingninger.

Mit mål er, som de seneste år, ti rejser udenlands og minimum to nye lande på rejsekontoen. Og det gør naturligvis absolut ingenting, hvis det bliver mere. Jeg har en plan om, at jeg vil ha’ min søster med til New York – hun er snart 30 og har aldrig været der, og det synes jeg helt og aldeles er for dårligt. Så vil jeg gerne ha’ min mormor med til Belgien.

Derudover har jeg en aftale med en veninde om, at vi skal til Tjernobyl, og så vil jeg rigtig gerne til Grønland, Oman og Georgien. Og så må resten komme dryssende, når det lige passer ind i planerne. En ting er sikkert, der skal tilføjes lande til rejselisten i 2020, og jeg skal med sikkerhed også indhente noget af den manglende D-vitamin, så jeg måske er i overskud til næste vinter.

Østeuropa - wellnessbanner - rejser

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér