Salzburgerland Banner 2022
RejsRejsRejs » Rejsefavoritterne » 23 rejser du bør tage på i 2023
Antarktis Argentina Borneo Chile Costa Rica Cuba Danmark Ecuador Frankrig Galapagos Grønland Italien Madagaskar Malaysia Mexico New Zealand Nordkorea Norge Rejsefavoritterne Seychellerne Skotland Sri Lanka Svalbard Sydafrika Tanzania Thailand Turkmenistan Tyskland USA Vietnam Zanzibar Østrig

23 rejser du bør tage på i 2023

2023 - strand - rejser
Året 2023 er et rigtig godt rejseår. Her er 23 af årets allerbedste rejser fra de allerbedste danske rejsebureauer.
Montenegro banner    

23 rejser du bør tage på i 2023 er skrevet af Redaktionen, RejsRejsRejs.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

2023 er allerede et stort rejseår

Efter et par år med mange aflysninger tegner 2023 til at blive året, hvor vi skal ud og udleve vores rejsedrømme. Nogle ting ved rejsen er anderledes, end vi er vant til, men det skal vi nok klare. Corona skal ikke længere have lov at lægge rejsedrømmene ned. Husk at følge med i udviklingen i rejsevejledningerne.

Herunder finder du nogle af de allerbedste rejser i 2023. Vi ved godt, at du nok ikke kan nå dem allesammen i år, men det kunne jo være, at den perfekte rejse til dig er med her blandt vores favoritter. Ellers kan du jo allerede nu planlægge til næste år.

Rejsetilbud til Afrika

Skal du på dit store Afrika-eventyr i 2023? Du bestemmer selv, om du vil se the Big Five i Sydafrika med TourCompass eller udforske det frodige dyreliv og natur med Panorama Travel, som tager dig med til enestående Madagaskar.

Eller er 2023 året, hvor du har sat dig for at bestige Kilimanjaro med dansk rejseleder? En ting er sikkert: Afrika kan en masse, og har du ikke været der endnu, er der mange nye fantastiske oplevelser i vente; også mange aktive. Har du overvejet at tage på mountainbiketur gennem Tanzania eller et fredfyldt yoga-ophold på paradisiske Zanzibar med Rickshaw Tours & Travel?

Afrika Seychellerne Strand Palme Rejser

Rejsetilbud til Asien

Asien er et kæmpestort kontinent med en masse dejlige rejselande. Måske var det noget med en kulturel rundrejse i vidunderlige Vietnam med Vitus Rejser, hvor din dansktalende rejseleder tager dig i hånden på rejsen fra nord til syd og viser dig landets kontraster.

Sri Lanka har alt fra safariture og gamle smukke templer til fantastiske hvide sandstrande. Eller hvad med en oplevelsesrejse i Malaysia og det Indiske Ocean med Profil Rejser?

Tag med TourCompass på Rundrejse i det autentiske Thailand, der inkluderer et autentisk husbådeventyr i nord nær grænsen til Myanmar. Er du endnu mere eventyrlysten og elsker masser af aktivitet, så cykl eller løb en tur med Above Boarders i Nordkorea og Turkmenistan.

Antarktis - rejsetilbud - rejser

Rejsetilbud til Antarktis

Er din 2023-plan at besøge Sydpolen? Så bør du rejse med Panorama Travel til Antarktis på denne ekspedition fra det sydligste punkt i Sydamerika, Ushuaia i Argentina, via Falklandsøerne og ned til de uberørte kyster på Antarktis. Sejl i havkajak mellem flydende isbjerge og oplev pingviner, hvaler og søelefanter.

Ekspeditionerne foregår mellem november og marts.

Frankrig Alsace Riquewihr

Rejsetilbud til Europa

At Danmark ligger i Europa, gør os meget privilegerede, for hold da op en masse fantastiske steder vores eget kontinent byder på. Med FDM Travel kan du og familien tage på kør-selv-ferie gennem Frankrigs vinmarker, hvor I overnatter på de fineste lokale hoteller.

Skotland er også et imponerende rejseland med smuk natur og de hyggeligste små byer. Stjernegaard Rejser tager dig med på smuk vandring og lokalt eventyr i det skotske højland. Er du derimod mere til luksus og det hele serveret på et sølvfad, så tag med på togrejse til antikke Rom eller i Alperne med Silvertray.

Du kan også tage med Nilles Rejser på flodkrydstogt på Mosel og Rhinen mellem Frankrig og Tyskland.

Ønsker du at komme langt mod nord, er Grønland endnu et vildt rejseland, hvor du kan komme helt tæt på kulturen og udforske den smukke natur med store chancer for at se hvaler, sæler og isbjørne.

find et godt tilbud banner 2023

Oplev Grønland med Stjernegaard Rejser. Eller er drømmen at se nordlys, kan du tage til eventyrlige Svalbard med Norsk Rejsebureau.

Find alle rejsetilbud til Europa her

Canada - bjerge, sø, spejling - rejser

Rejsetilbud til Nordamerika, Mellemamerika og Caribien

Nordamerika har alt, og man kan bruge et helt rejseliv på at udforske dette kontinent. Tag på dit livs køretur på et roadtrip langs Route 66 med USA Rejser.

Find alle rejsetilbud til Nordamerika her

Er det varmen og det festlige folkefærd, der trækker i 2023, så tag på rundrejse og badeferie i Mexico med Lamatours.dk eller rejs til farverige Cuba med Vitus Rejser.

Kan du ikke få nok af idéen om roadtrip, så kan du også tage med FDM Travel på motorcykel igennem USA.

Colombia - Cartagena - by - rejser

Rejser til Sydamerika

Tag med Stjernegaard Rejser til verdens ende – Argentina og Chile, hvor du blandt andet vil opleve lokal gastronomi, gletsjere og gigantiske Patagonien. Det kan kun blive en fantastisk oplevelse!

Du kan også komme med TourCompass til Costa Rica. Glæd dig til grønne, frodige naturparker og smukke sandstrande perfekte til både afslapning og surfing. 

Tag med til Ecuadors skjulte jungle, hvor Panorama Travel i samarbejde med Randers Regnskov har fået en helt særlig tilladelse til at opholde sig. Lyder denne unikke naturoplevelse, som noget for dig? Du bliver selvfølgelig heller ikke snydt for de imponerende Galapagos-øer.

Fransk Polynesien - bora bora - krydstogt - rejsetilbud - rejser

Rejsetilbud til Oceanien

Tag med FDM Travel til naturskønne New Zealand, hvor du kan opleve både Nord- og Sydøen endda måske i autocamper, hvor du helt selv bestemmer tempoet.

Cypern Paphos strand rejsetilbud rejser

Vælg rigtigt

Hvis du er i tvivl om hvilket land og hvilken tur, der er det rette for dig til din næste store rejse, kan vi anbefale at kontakte rejsebureauerne og spørge dem, om rejsen passer til dine muligheder og ønsker. De har masser af eksperter, der hellere end gerne rådgiver dig.

Du kan også finde inspiration ved selv at gå på opdagelse i de mange forskellige rejser og rejsetilbud her.

God rejse uanset hvad du vælger. Bare husk at vælge at komme afsted – det bliver du glad for.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Om forfatteren

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10223349763506603

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.