RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsefavoritterne » 21 rejser du bør tage på i 2021
Solnedgang, glæde, hop - rejser
Afghanistan Antarktis Argentina Australien Botswana Chile Cuba Ecuador Frankrig Galapagos Grækenland Grønland Hong Kong Italien Japan Kina Kirgisistan Malaysia Marokko Mexico New Zealand Peru Rejsefavoritterne Senegal Seychellerne Sri Lanka Storbritannien Sydafrika Tadsjikistan Tanzania Thailand USA Wales

21 rejser du bør tage på i 2021

Er dit nytårsforsæt at rejse mere, opleve nye steder eller måske prøve en ny rejseform af? Vi har i anledning af årsskiftet samlet 21 fristende rejsetilbud.

21 rejser du bør tage på i 2021 er skrevet af Redaktionen, RejsRejsRejs

2021 bliver et stort rejseår

Efter et år med mange aflysninger tegner 2021 til at blive året, hvor vi skal ud og udleve vores rejsedrømme. Nogle ting ved rejsen er anderledes, end vi er vant til, men det skal vi nok klare. Corona skal ikke have lov at lægge rejsedrømmene ned. Husk at følge med i udviklingen i rejsevejledningerne.

Herunder finder du nogle af de allerbedste rejser i 2021. Vi ved godt, at du nok ikke kan nå dem allesammen i år, men det kunne jo være, at den perfekte rejse til dig er med her blandt vores favoritter. Ellers kan du jo allerede nu planlægge til næste år.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsetilbud til Afrika

Skal du på dit store Afrika-eventyr i 2021? Du bestemmer selv, om du vil på ekspedition i Botswana med Rickshaw Tours & Travel eller udforske paradis-øer med Check Point Travel, som tager dig med på øhop på Seychellerne.

Eller er 2021 året, hvor du har sat dig for at bestige Kilimanjaro med dansk rejseleder? En ting er sikkert: Afrika kan en masse, og har du ikke været der endnu, er der mange nye fantastiske oplevelser i vente; også mange aktive. Har du overvejet at tage på surfer-camp i Marokko eller Senegal med De Brede Planker?

Find de billigste flybilletter her

Se månedens bedste rejsetilbud her

Afrika Seychellerne Strand Palme Rejser

Rejsetilbud til Asien

Asien er et kæmpestort kontinent med en masse dejlige rejselande. Måske var det noget med kontrastfyldte Kina, hvor du med Sinex Rejser kan få hjælp til både rejsen og til at få e-visum.

Sri Lanka har alt lige fra safariture og gamle smukke templer til fantastiske hvide sandstrande. Oplev Sri Lankas højdepunkter med Asien Eksperten. Eller hvad med en oplevelsesrejse i Malaysia og det Indiske Ocean med Profil Rejser?

Tag med BENNS på en anderledes ferie til Thailand, der inkluderer et autentisk husbådseventyr i nord nær Myanmars grænse. Er du endnu mere eventyrlysten, så følg Pamir Highway på road trip igennem Tadsjikistan, Afghanistan og Kirgisistan med Panorama Travel.

Find alle rejsetilbud til Asien her

Antarktis - rejsetilbud - rejser

Rejsetilbud til Antarktis

Er din 2021-plan at besøge Sydpolen? Så bør du rejse med til Antarktis på denne ekspedition fra det sydligste punkt i Sydamerika, Ushuaia i Argentina, via Falklandsøerne og ned til de uberørte kyster på Antarktis med Norsk Rejsebureau. Sejl i havkajak mellem flydende isbjerge og overnat i telt under åben himmel.

Ekspeditionerne foregår mellem november og marts.

2021 er et brag af et rejseår! Se her hvorfor og hvordan

Banner - Bulli - 1024

Frankrig Alsace Riquewihr

Rejsetilbud til Europa

At Danmark ligger i Europa, gør os meget privilegerede, for hold da op en masse fantastiske steder vores eget kontinent byder på. Med Happydays kan du og familien tage på kør-selv-ferie igennem vinmarkerne i Alsace, hvor I overnatter på de fineste lokale hoteller.

Storbritannien er også et imponerende rejseland med smuk natur og de hyggeligste små byer. Skal der mere action på, så tag med danske Adventure Tours UK til Nordwales på en aktiv mountainbike-ferie.

Vil du udforske Kreta? Hideaways er specialister i at finde de små lokale uspolerede steder. Du kan også tage med Local Living på en ægte italiensk bondegårdsferie eller med Eliza Was Here på idyllisk hotel i Toscanas grønne bakker.

Grønland er endnu et vildt rejseland, hvor du kan komme helt tæt på kulturen og udforske den smukke natur med store chancer for at se hvaler, sæler og isbjørne. Oplev Grønland med Norsk Rejsebureau.

Find alle rejsetilbud til Europa her

Canada - bjerge, sø, spejling - rejser

Rejsetilbud til Nordamerika, Mellemamerika og Caribien

Nordamerika har alt, og man kan bruge et helt rejseliv på at udforske dette kontinent. Tag på dit livs køretur på et roadtrip igennem Route 66 med USA Tours.

Find alle rejsetilbud til Nordamerika her

Er det varmen og det festlige folkefærd, der trækker i 2021, så tag på rundrejse og badeferie i Mexico med Lama Tours eller rejs til farverige Cuba med Svane Rejser.

Kan du ikke få nok af idéen om roadtrip, så kan du også tage med FDM Travel på motorcykel igennem USA.

Find alle rejsetilbud til Mellemamerika og Caribien her

Colombia - Cartagena - by - rejser

Rejser til Sydamerika

Tag med Stjernegaard Rejser på en eventyrlig rejse til Peru, Ecuador og Galapagos, hvor du blandt andet oplever pyramider, Den Hellige Dal, ruiner og vulkaner. Det kan kun blive en fantastisk oplevelse.

Du kan også komme med Stjernegaard Rejser på krydstogt fra Chile til Argentina. Glæd dig blandt andet til smukke naturomgivelser og gode smagsoplevelser. 

Tag med til Ecuadors skjulte jungle, hvor Panorama Travel i samarbejde med Randers Regnskov har fået en helt særlig tilladelse til at opholde sig. Lyder denne unikke naturoplevelse, som noget for dig? Du bliver selvfølgelig heller ikke snydt for de imponerende Galapagos-øer.

Se alle rejsetilbud til Sydamerika her

Fransk Polynesien - bora bora - krydstogt - rejsetilbud - rejser

Rejsetilbud til Oceanien

De sidste tre rejsetilbud tager dig så langt væk, du kan komme. Rejs med Stjernegaard Rejser til “Maoriernes land” New Zealand, eller med på eventyr i Australien. Det er eventyr, der vil noget.

Se alle rejsetilbud for Oceanien her

Cypern Paphos strand rejsetilbud rejser

Vælg rigtigt

Hvis du er i tvivl om hvilket land og hvilken tur, der er det rette for dig til din næste store rejse, kan vi anbefale at kontakte rejsebureauerne og spørge dem, om rejsen passer til dine muligheder og ønsker. De har masser af eksperter, der hellere end gerne rådgiver dig.

Du kan også finde inspiration ved selv at gå på opdagelse i de mange forskellige rejser og rejsetilbud her.

God rejse – uanset hvad du vælger. Bare husk at vælge at komme afsted – det bliver du glad for.

Find de billigste flybilletter her

Se månedens bedste rejsetilbud her

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.