RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsefavoritterne » 20 rejser du bør tage på i 2020
verdenskort rejser
Afghanistan Antarktis Argentina Australien Chile Ecuador England Frankrig Fransk Polynesien Galapagos Grønland Hong Kong Indien Italien Japan Kina Kirgisistan Marokko Mexico New Zealand Peru Rejsefavoritterne Senegal Seychellerne Sri Lanka Storbritannien Sydafrika Tadsjikistan Taiwan Tanzania Thailand USA Wales

20 rejser du bør tage på i 2020

Er dit nytårsforsæt at rejse mere, opleve nye steder eller måske prøve en ny rejseform af? Vi har i anledning af årsskiftet samlet 20 rejsetilbud, som med garanti vil give inspiration til dit næste rejseeventyr.
Østeuropa - julebanner - rejser blank

Af Rikke Bank Egeberg

Her finder du nogle af de allerbedste rejser i 2020. Vi ved godt, at du nok ikke kan nå dem allesammen, men det kunne jo være der var den perfekte rejse til dig her i blandt vores favoritter, så kig med herunder.

Du kan se en masse andre rejsetilbud her

Afrika Seychellerne Strand Palme Rejser

Rejsetilbud til Afrika

Skal du på dit store Afrika-eventyr i 2020? Du bestemmer selv, om du vil på ekspedition i Botswana med Rickshaw Travel eller udforske paradis-øer med Check Point Travel, som tager dig med på øhop på Seychellerne.

Eller er 2020 året, hvor du har sat dig for at bestige Kilimanjaro med dansk rejseleder? En ting er sikkert: Afrika kan en masse, og har du ikke været der endnu, er der mange nye fantastiske oplevelser i vente, også mange aktive. Har du overvejet at tage på surfer-camp i enten Marokko eller Senegal med De Brede Planker?

Find mere safari og vilde dyr, og se alle rejsetilbudene til Afrika her

Rejsetilbud til Asien

Asien er kæmpestort, og dækker en masse dejlige rejselande. Måske var det noget med kontrastfyldte Indien, hvor du med Bifrost Rejser kan komme med på en vandrings- og meditationsrejse i den nordligste del af Indien. Sri Lanka har alt, lige fra safariture og gamle smukke templer til fantastiske hvide sandstrande. Oplev Sri Lankas højdepunkter med Asien Eksperten. Eller hvad med et krydstogt på Yangtzefloden i Kina med Vitus Rejser?

Find alle rejsetilbud til Asien her

Tag med BENNS på en anderledes ferie til Thailand, der inkluderer et autentisk husbådseventyr i nord nær Myanmars grænse. Er du endnu mere eventyrlysten, så følg Pamir Highway på roadtrip igennem Tadsjikistan, Afghanistan og Kirgisistan med Panorama Travel.

Vil du ud på eventyr? Eller finde de fede solorejser, så kig her.

Antarktis - rejsetilbud - rejser

Rejsetilbud til Antarktis

Er din 2020-plan at besøge Sydpolen? Så bør du rejse med til Antarktis på denne ekspedition fra det sydligste punkt i Sydamerika, argentinske Ushuaia, via Falklandsøerne og ned til de uberørte kyster på Antarktis med Norsk Rejsebureau. Sejl i havkajak mellem flydende isbjerge og overnat i telt under åben himmel.

Ekspeditionerne foregår mellem november og marts.

Frankrig Alsace Riquewihr

Rejsetilbud til Europa

At Danmark ligger i Europa gør os meget priviligerede, for hold da op en masse fantastiske steder vores eget kontinent byder på. Med Happydays kan du og familien tage på kør-selv ferie igennem vinmarkerne i Alsace, hvor I overnatter på de fineste lokale hoteller.

England er også et imponerende rejseland med smuk natur og de hyggeligste små byer. Bifrost Rejser, som har specialiseret sig i kulturrejser, tilbyder en unik rejse gennem historiske og hyggelige York. Skal der mere action på, så tag med Adventure Tours til Nordwales på en aktiv mountainbike-ferie.

Vil du udforske mere af Kreta? Hideways er specialister i at finde de små lokale, uspolerede steder. Du kan også tage med Local Living på en ægte italiensk bondegårdsferie, eller med Eliza Was Here på idyllisk hotel i Toscanas grønne bakker.

Find alle rejsetilbud til Europa her

Grønland er endnu et vildt rejseland, hvor du kan komme helt tæt på kulturen og udforske den smukke natur med store chancer for at se hvaler, sæler og isbjørne. Oplev Grønland med Norsk Rejsebureau.

Find flere rejsetilbud med korte rejser her

Canada - bjerge, sø, spejling - rejser

Rejsetilbud til Nordamerika, Mellemamerika og Caribien

Nordamerika har alt, og man kan bruge et helt rejseliv på at udforske dette kontinent. Tag på dit livs køretur på et roadtrip igennem Route 66 med USA Tours.

Find alle rejsetilbud til Nordamerika her

Er det varmen og det festlige folkefærd, der trækker i 2020 så tag på rundrejse og badeferie i Mexico med Lama Tours eller rejs til farerige Cuba med Svane Rejser.

Kan du ikke få nok af idéen om roadtrip, så kan du også tage med FDM Travel på motorcykel igennem USA. Find flere rejsetilbud med road trip her

Find alle rejsetilbud til Mellemamerika og Caribien her

Colombia - Cartagena - by - rejser

Rejser til Sydamerika

Rejs med Flamingo Tours til historiske Peru og oplev hjertet af det gamle inkarige. Fordyb dig i en brutal historie, gå på de samme stiger inkaerne selv brugte og nyd det spændende køkken Peru også tilbyder.

Tag med til Ecuadors skjulte jungle, hvor Panorama Travel i samarbejde med Randers Regnskov har fået en helt særlig tilladelse til at opholde sig. Lyder denne unikke naturoplevelse, som noget for dig? Du bliver selvfølgelig heller ikke snydt for de imponerende Galapagos-øer.

Se alle rejsetilbud til Sydamerika her

Fransk Polynesien - bora bora - krydstogt - rejsetilbud - rejser

Rejsetilbud til Oceanien

De sidste tre rejsetilbud tager dig så langt væk, du kan komme. Rejs med Stjernegaard Rejser til “Maoriernes land”, New Zealand, eller med på eventyr i Australien. Fra Sydney kan du sejle med tværs over Oceanien på krydstogt og ende på Hawaii. Det er et eventyr, der vil noget.

Se alle rejsetilbud for Oceanien her

Er du på udkig efter krydstogter i resten af verden, så find dem her

Cypern Paphos strand rejsetilbud rejser

Vælg rigtigt

Hvis du er i tvivl om hvilket land og hvilken tur, der er det rette for dig til din næste store rejse, kan vi anbefale at kontakte rejsebureauerne, og spørge dem om rejsen passer til dine muligheder og ønsker. De har masser af eksperter, der hellere end gerne rådgiver dig.

Du kan også finde inspiration i redaktionens anbefalinger, om 10 steder du skal besøge i 2020 og hvor redaktionen selv skal hen.

God rejse. Uanset hvad du vælger. Bare husk at vælge at komme afsted – det bliver du glad for.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Rikke Bank Egeberg

Rikke Bank Egeberg

Rikke, der til daglig studerer Interkulturelle markedsstudier og med en bachelor i Spansk sprog og kultur fra Københavns Universitet, har altid været meget videbegærlig på verden. Mødet med nye kulturer og rejser til spansktalende lande står altid øverst på ønskelisten. Udover lokale busture igennem bananplantager, hvor døren altid er åben og halve farme er med som passagerer, er sejlads også en af hendes foretrukne rejsemåder med en forventning om at udforske Caribien i båd efter endt uddannelse. Rikke har iøvrigt boet i Costa Rica, Barcelona og Colombia.

1 kommentar

Kommentér