RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseblogs » Månedens rejseblog: Spanien er så meget mere end Solkysten
Spanien - Toledo - fugl - rejser
Rejseblogs Spanien

Månedens rejseblog: Spanien er så meget mere end Solkysten

 

Her på RejsRejsRejs er vi vilde med insider-guider, hvor du får lidt mere indsigt med, end du ellers lige ville. Derfor falder det også naturligt at anbefale Spanienbloggen, der er en blog udelukkende om Spanien – fra Mallorca og Madrid til Barcelona og Bilbao.

Der er både fokus på stederne og på maden, for at rejse i Spanien kan være en gastronomisk oplevelse af de større. Derfor er vi også vilde med, at der er en opskriftsektion, hvor der blandt andet lokkes med “Martinezs paella med knurhane”. Og selvom vi ikke lige har styr på, hvad en knurhane egentlig er, er enhver form for ordentligt lavet paella jo en fryd for smagsløgene, så den er skrevet på listen over opskrifter, der skal prøves.

Bloggen drives af Hanne Olsen, der beskriver sig selv sådan her: “Jeg har tabt mit hjerte til Spanien, dets befolkning, historie, kultur, natur, kunst, mad og vin. Jeg både arbejder og holder ferier i Spanien”. Det er vist det, vi her på redaktionen kalder en rejsenørd, og det er ment i ordets bedste forstand.

På redaktionens ønskeliste står flere artikler om det ukendte Spanien, så endnu flere kan få øjnene op for det fantastiske rejseland, der gemmer sig bag turistbyerne. Vi glæder os til at følge med fremover.

¡Vamos a España!

 

Banner RejsRejs Rejs Early booking  

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

kommentarer

 • Tusind tak for æren. Jeg er meget taknemlig, og jeg er SÅ glad for, at I har spottet, at et af mine mål netop er at vise, at Spanien er SÅ meget mere end Solkysten. Jeg er stolt og beæret!

  De bedste hilsner

  Hanne

   
  • Selv tak Hanne 🙂 – og det glæder os, at vi får mere af Spanien at se med din hjælp og blog.

    
Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons