Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseblogs » Månedens rejseblog: Dejlig konkret og super praktisk
blank
Rejseblogs

Månedens rejseblog: Dejlig konkret og super praktisk

blank

På redaktionen kan vi virkelig godt lide at researche og planlægge rejser, og derfor sætter vi stor pris på konkrete informationer om rejsemål. Det kan være i form af, hvad man gør, når man lander i en lufthavn, man ikke lige kender. Hvor går man hen? Hvordan kommer man ind til byen? Hvad koster det? Er der noget, man skal være på vagt over for?

blank

Månedens rejseblog er ‘Rejsekris.dk‘, som drives af Kristoffer Føns. Rejsekris er rigtig god til at levere konkrete tips og information til læserne om, hvordan man kommer rundt, hvad billetter koster, hvor man køber dem og så videre. Også de vigtigste – og ofte ukendte – seværdigheder får plads hos Rejsekris, og også her er der god information om det praktiske.

Se mere om rejser i Europa her

 

Rejsekris selv har beskæftiget sig med Storbritannien i en længere årrække, og London har naturligt nok stået højt på hitlisten. Han har udvidet sortimentet med andre europæiske storbyer, og det er således oplagt at tjekke Rejsekris.dk, inden du skal på storbyferie. Det er en fin hjælp at vide på forhånd, hvordan man kommer godt i gang med ferien uden at skulle stresse med det praktiske fra start.

Vi vil også gerne rose videoerne på bloggen, da de giver et fint visuelt billede af, hvordan man gør i bestemte rejserelaterede situationer. Vi sender et ‘like’ herfra og opfordrer til at tjekke månedens blog.

blank

Se guiden til London her

 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér