Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejse-podcast » Rejs med ørerne: Her er 10 podcasts du skal høre
USA - væg, lytte, neonskilt - rejser
Rejse-podcast

Rejs med ørerne: Her er 10 podcasts du skal høre

Lyt med her. Vi giver dig hele verden i dine ører.

Ferietid er lyttetid. Her er 10 podcasts, som vi synes du skal tage med i hængekøjen, på stranden eller på togturen ud i livet.

Cuba - Havanna - vægmaleri - rejser

Podcast: Argentina som rejseland

Podcast: Nordkorea som rejseland

Podcast: Cuba – Caribiens farverige ø

Podcast: Road trip til Marokko

Podcast: I tog gennem Europa med en digital nomade

Podcast: Rejs til Bali med god samvittighed

Tog Europa

Podcast fra Ramallah

Podcast: Eventyrlige herregårde og slotte i England

Spanien - Camino - rejser

Podcast: Caminoen – vandreturen for din sjæl

Podcast: Ukraine – Europas ukendte rejseeventyr

God lytterejse.

Emner

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér