RejsRejsRejs » Pressemeddelelser » Ny smart funktion: Sådan slipper du for at tale med sidemanden på flyet
Pressemeddelelser

Ny smart funktion: Sådan slipper du for at tale med sidemanden på flyet

man person people train
Photo by Gratisography on Pexels.com
Sådan får du fred på flyet. Udgivet 1. april...
Skodsborg banner Tropical islands Berlin

Smart funktion: Sådan slipper du for at tale med sidemanden på flyet er skrevet af Redaktionen.

Smart ny søgefunktion sparer dig fra småsnak

NB: Denne artikel er udgivet 1. april 2024

Hader du smalltalk på flyrejser? Gør dig klar til at sige “Shhh!” næste gang du flyver!

Rejsesøgemaskinen momondo har nemlig lanceret en ny “Stillezone”-funktion, der hjælper rejsende med at undgå snakkesalige sidekammerater. 

Den nye funktion kommer på baggrund af en ny undersøgelse* blandt 1.020 danske rejsende, der viser, at 1 ud af 5 danskere ikke bifalder EU’s nylige afgørelse om at tillade telefoni på flyvninger inden for Europa i år, mens hele 80 % af de rejsende siger, at de sandsynligvis vil bestille en flyrejse, der tilbyder en “Mobilfri zone” for at begrænse støj og forstyrrelser fra andre passagerer. 

Det er nemt at bruge den nye funktion. Du skal blot klikke på “Stillezone”, når du søger efter din næste flyrejse, og vælge mellem to præferencer: “Mobilfri zone” og “Smalltalk-fri zone”. Vælg en eller begge indstillinger, og voilà: du er på vej til en stille og afslappende rejseoplevelse.

Undersøgelsen afslører også hvor langt rejsende har været villige til at gå for at afværge snakkesalige sidemakkere på tidligere flyvninger. Mere end halvdelen (51 %) indrømmer, at de har taget hovedtelefoner på for at slippe for at snakke, mens næsten en tredjedel (31 %) har valgt at læse en bog, og omkring en fjerdedel (23 %) er gået så langt som til at lade som om de sover, bare for at få fred og ro i luften.

Per Christiansen, talsperson for momondo, kommenterer: “Vi forstår godt, at nogle mennesker ikke kan modstå trangen til at indlede en samtale med deres sidemakker eller bruge flyvetiden til at foretage opkald, når den nye EU-lovgivning om 5G på fly træder i kraft. Andre vil bare gerne slappe af, sove lidt eller se en film i fred og ro. Med vores nye Stillezone-funktion kan rejsende nu nemt finde flyvninger med flere stille medpassagerer, så de kan få en mere zen-agtig atmosfære.”

*Om undersøgelsen 

momondo har foretaget en online undersøgelse blandt 1.020 rejsende fra Danmark, som rejser for arbejde eller fritid mindst én gang om året. Undersøgelsen fandt sted mellem den 17. og 19. marts 2024.  

Om forfatteren

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.