RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Om RejsRejsRejs » At rejse solo er ikke at rejse alene! Mød RejsRejsRejs d. 15. januar (ny dato)
Beach, velkommen
Om RejsRejsRejs Rejseforedrag

At rejse solo er ikke at rejse alene! Mød RejsRejsRejs d. 15. januar (ny dato)

// AT REJSE SOLO ER IKKE AT REJSE ALENE //

RejsRejsRejs vil sammen med Explore og rejsebloggeren Marie Meier gerne invitere dig til en gratis temaaften om solorejser.

Kom og hør tre spændende rejseoplæg om det at tage ud og opleve verden på egen hånd. Hvordan er det fx at rejse rundt alene i verdenen som ung kvinde? Hvordan bliver man en del af fællesskabet, når man rejser alene til store sportsbegivenheder? Hvordan er det at rejse solo i en gruppe? Det er blot nogle af de spørgsmål du får svar på denne aften.

Dem møder du

  • Chefredaktør hos RejsRejsRejs, Jens Skovgaard Andersen, har mange års erfaring som solorejsende og fortæller blandt andet om rejser til store sportsbegivenheder.
  • Brian Holm Otte fra Explore kommer med et spændende oplæg om at tage alene på grupperejser.
  • Katrine Øland Frandsen, som udover at have boet i Colombia i tre måneder, rejst solo som ung kvinde (NB: pga. sygdom måtte Marie Meier desvære mellem afbud)

Læs mere her om RejsRejsRejs, Explore og Katrine Øland Frandsen.

Alle arrangørerne er også klar på en hyggelig rejsesnak og til at svare på dine spørgsmål om solo-rejser.

Program

18:00 – Dørene åbner
19:00 – 3 rejseoplæg
20:30 – Rejsesnak og networking
20:50 – Lodtrækning

Sted

Vester Farimagsgade 15, 4. sal (AKA Startup)
1606 København K

Der vil blive serveret lækre snacks samt lidt koldt at drikke.

welcome, velkommen

Tilmelding

Arrangementet er gratis at deltage i, men tilmelding er påkrævet pga. et begrænset antal pladser. Send en mail til redaktionen@rejsrejsrejs.dk med dit navn og du vil derefter modtage en bekræftelse på din tilmelding inden for et par dage.

Du kan kun regne med at der er plads, hvis du tilmelder dig, da vi regner med at fylde lokalet helt, så en tidlig tilmelding er en god ide.

Ved din tilmelding bekræfter du samtidig, at billeder taget af dig under arrangementet må offentliggøres på Explore og Rejs Rejs Rejs’ hjemmesider og sociale medier, og at du får nyhedsbrevene fra RejsRejsRejs og Explore, som du frit kan afmelde igen om ønsket.

Vi glæder os til at se dig!