RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Om RejsRejsRejs » Hurra: Vores mest populære opslag og artikler
Argentina Australien Frankrig Færøerne Japan Kirgisistan Om RejsRejsRejs Rejsesjov Vietnam Østrig

Hurra: Vores mest populære opslag og artikler

Skib fyrværkeri - rejser

I de her dage er det et år siden RejsRejsRejs.dk gik i luften. Det har været et vildt og spændende år, hvor vi har fået rigtig meget støtte og feedback fra vores læsere og netværk. Derfor har vi i dag et spræl-levende online rejsemagasin, der gratis deler ud af ekspert-tips til både kendte og oversete destinationer. Vi er vokset fra to kanaler til otte og har fået mange tusinde læsere, følgere og abonnenter til vores nyhedsbrev. Vi har publiceret flere hundrede artikler, lavet næsten tusind opslag på sociale medier, og bagved skærmene er teamet også vokset, så vi i dag er hele otte glade rejsenørder tilknyttet redaktionen.

For at fejre det, vil vi gerne dele nogle af vores mest populære opslag og artikler fra året der er gået. Og hvis du gerne vil støtte os fremad, så er du altid velkommen til at tilmelde dig (eller din kæreste) til vores nyhedsbrev og invitere dine venner til vores Facebook-side. Sharing is caring. 

Downunder – i øst og vest

Vores mest populære artikler i 2017 var denne artikel om at rejse billigt til og i Australien og vores kæmpe byguide til Buenos Aires. Tokyo var også populært. I 2018 var der en soleklar vinder, nemlig vores fotokonkurrence. Derudover var der også stor interesse for Thailands øer.

Australien - koralrev - rejser

Great Ball of China og kikset rejseudstyr

“Ødelæg en turistattraktion ved at skifte ét bogstav” blev vores mest populære Facebook-opslag i 2017 Og den var også et hit på redaktionen – vi elsker den slags ordlege, og når det så handler om rejser, er det kun endnu bedre. Vi fik også meget sjov ud af lillesøsteren til samme ordleg. Der er rigtig mange sjove forslag, som du kan se i opslagene.

I 2018 handlede vores klart mest populære Facebook-opslag om en smuk rejse-gadget til manden, der har alt – specielt humor. Den slog vores hidtige rekord og er foreløbig nået ud til 140.000! Se den i artikelform her. Vi havde også mange opslag, der ikke handlede om rejsesjov, bl.a. et om rejsetips til Færøerne og denne om redaktør Jacobs verdenskort. 

Vietnam-nam

Vi fik først rigtig vind i sejlene på vores Instagram i 2018, hvor dette smukke billede fra Vietnam fik flest hjerter, mens dette fra Frankrig også var populært. Det var billedet herunder fra Færøerne også – det fik i øvrigt en fornem placering i vores sommer-fotokonkurrence.

Færøerne - båd vand natur Gjógv - rejser

Veninder

I vores nyhedsbreve har det i både 2017 og 2018 været populært med vores særtilbud til nyhedsbrevslæsere, og i år var der tydeligvis interesse for at tage på venindetur. Vi fik rigtig mange nye abonnenter i år, så vi glæder os til at fortsætte med at sende nyhedsbrevet ud et par gange om måneden.

The sound of… Patagonia

Når man kigger på destinationer, var der to der skilte sig ud, nemlig Østrig og Argentina. Begge lande er bragende gode rejsedestinationer, så derfor har vi også  haft mange artikler om dem. Billedet herunder er fra PatagonienFilippinerne er også populært.

Argentina - patagonien glacier

Kirgisistan og safari

I år har vi fået en helt ny genre med, nemlig rejsetilbud fra en række førende danske rejsebureauer, der tilbyder rejser lidt udover det sædvanlige. Særligt vores første læserrejse til Kirgisistan skilte sig ud, og der har også været rigtig meget interesse for safari. Selvfølgelig, for hvem vil ikke gerne møde en missekat på savannen?

Afrika - løve

Det var de største hits fra det seneste år. Udover dem havde vi stor glæde af at møde rigtig mange mennesker på de to rejsemesser, vi var med på. Det var sjovt og lærerigt.

Vi glæder os til at dele brugbare rejsetips til lidt anderledes og oversete destinationer med dig fremover. Tak fordi du er med os på rejsen.

RejsRejsRejs-teamet,

Trine, Martin, Nicoline, Tina, Danny, Laura, Jens, Jacob

PS: Hvis du vil læse mere om hvordan det går os som virksomhed kan du læse med her, og hvis du vil kigge ind til vores reception torsdag d. 30. august kl. 16.30 kan du se detaljerne her 

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons