RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Om RejsRejsRejs » Udskudt: AKA startup messe
aka startup messe
Om RejsRejsRejs

Udskudt: AKA startup messe

Vi er desværre nødt til at udskyde AKA startup messe i denne omgang. Vi beklager. Når en ny dato er fastsat, vil vi orientere om det.

Er du til iværksætteri? Så har vi et godt tilbud til dig. RejsRejsRejs er medarrangør i AKA startup messe – og du er inviteret!

Aftenens underholdning er spændende oplæg fra nyopstartede virksomheder. Her kan du møde dygtige iværksættere inden for en lang række fagfelter: alt fra klimaomstilling, rejser, ledelse og konsultation til babytøj.

Når der ikke holdes oplæg, har du mulighed for at gå rundt til virksomhedernes stande og få nogle gode samtaler omkring virksomhederne og networke. Er du på udgik efter et job eller en praktikplads, så er vil AKA startup messe være noget for dig.

Uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor stiller vi selvfølgelig lidt godt til ganen frem.

Det er gratis at deltage – men du skal hente din billet ned fra Billetfix-linket der ligger inde på Facebook-begivenheden. Læs mere om startup messen her.

Messen afholdes onsdag den 11. marts kl 16:00-20:00 i AKA’s lækre lokaler på adressen Vester Farimagsgade 15, 4. sal, København.