RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Flyselskaber » Afstemning: Hvem skal være månedens flyselskab?
Flyselskaber

Afstemning: Hvem skal være månedens flyselskab?

RejsRejsRejs Banner
 

NB: Afstemningen er slut. Se vinderen længere nede.

Tiden er kommet til at hylde dem, der gør det godt. Vi har nomineret tre flyselskaber, som hver især gør det bedre at være rejsende:

Singapore Airlines – er nomineret fordi, de har besluttet at udvide antallet af afgange fra København til Singapore fra 5 ugentlige afgange til 7, så de fra efteråret 2019 flyver til og fra hver dag. Samtidig har Singapore Airlines et stort netværk af afgange i Asien og Oceanien, som nu bliver åbnet endnu mere for os danskere.

SAS – er nomineret fordi, de har sat gang i en større indsats for at blive mere bæredygtige. Deres mål er både at få flere passagerer ud at flyve og samtidig udlede færre partikler. Derfor har de besluttet at udskifte nogle af de nuværende fly med helt nye og meget mere miljøvenlige Boeing A350’ere fra efteråret 2019. Læs mere om nye SAS´nye ruter ud af Danmark i vores artikel her.

Turkish Airlines – er nomineret fordi, de igennem en årrække har udvidet netværket af ruter til spændende byer, ikke mindst i Afrika. Med en enkelt mellemlanding i Istanbul, som alligevel er på vejen, åbner Turkish Airlines hele Afrika op for rejsende med lyst til safari og eventyr.

Det er dig, der er med til at bestemme, hvem der skal have æren af at være månedens flyselskab, og du stemmer ved at trykke på din favorit i afstemningen herunder senest 19. december.

Vinderen er fundet:

Månedens flyselskab – her er vinderen

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons